putin.jpg

 

-Privet Shuoli. Pistäydyn katsomassa tsaarin ruhtinaskuntaa ja antamassa vähän ohjeita sinulle tulevaan Suomen politiikkaan.

 

 

 

 

 

niinisto.jpg

  • -No tsau. Mikä ehana yllätys.

  • (perkele, nyt pitää pitää kieli ja hampaatkin keskellä perkeleen suuta ja noudattaa perkeleen niukkaa lärppäpolitiikkaa. Perkele, mitähän se nyt tahtoo? Yhteiset perkeleen sotaharjoitukset Suomen, Ruotsin ja Norjan perkeleen Lappiin ja minä perkele idean isäksi? Perkele!)

  • Kiva kun pääsit. On tässä jo odotettukin.

 

 

 

k%C3%A4ttely.jpg

-Taipuu, taipuu se kaula enemmän kuin tRumputtimelle, kun minä puristan KGB-tiedustelijan malliin. Eikä tartte yhtään ottaa nokkiinsa muutamasta tunnista. Tsaaria on odottaneet niin paavit kuin elisabetitkin. Ja koko Venäjänmaa odottaa! Koko ajan! Ja akka odottaa datshalla.

 

 

 

6de7da88b8da45a8af5e6228355570ce8aa9c189

-No enhän minä niin pienistä...kyllä me keski-ikäiset, lihaa syövät, ehdottoman heteroseksuaaliset (mutta kyllä tuo ehdoton valta vaan tuppaa kiihottamaan), nuoren vaimon pokanneet, täysvallattomat... tai niin siis minä olen täysvallaton, sinä diktaattori..tai sanotaan, että voimakas lenkki tsaarien voimakkaaseen ketjuun Ivan, Lenin, Stalin, Put..Mutta oletkos seurannut sen umpipöljän Trumpin politiikkaa arktisten alueiden laajentumispyrkimyksissään? Eheehhehhee...SInäkös sen idean sen päähän pistit?

- Ääh...Mutta kun sillä on diplomaattisetkin kyvyt ihan perseestä. Paskanvärinen mies ja paskanmakuinen diplomatia. Rähjää maailman vetelimmän kansan, tanskalaisten, kanssa, joka ei tee muuta kuin ryystää olutta ja chillailee, ei ole ainakaan pelkoa vietnamilaisesta raivokkaasta vastarinnasta tai afghanilaisesta sissisodasta. Hyökkääköhän se seuraavaksi Hollannin tuulimyllyjä vastaan? Hollantilaiset yrittää pössyttämisen lomassa selvittää, että veikö se Trumppi niiltä jonkun alueen vai antoiko. Niin veteliä kansoja, että sen kun vain menisi ja ottaisi. Niin minä teen ukrainojen ja muiden tuppufinlandioiden kanssa. Yrittää Trumppi tietenkin viedä huomion sisäpoliittisista ongelmista, vanha kunnon kikka, kaikenlaisilla sirkustempuilla. Lappaisi vain eskimoille dollareita kouraan, niin kyllä ne maansa myyvät, ei siinä tanskalaisia tarvita yhtään mihinkään. Tai ostaisi enneminkin Meksikon, niin pakolaisongelmakin ratkeaisi ihan itsestään, sitä ei olisi! Nerokasta! Suosio olisi taattu ja saadaan se hyödyllinen höynä kakkoskierrokselle. Ja kyllä minä hommaan sen vaikka vielä kolmannellekin kaudelle, jos niikseen tulee, pistetään Melania hommiin!

 

sivukatse.jpg

-Hehe hee he hee...

(Perkele. Jotain se perkele hautoo. Pakko-ostattaa Suomella jotain perkeleen venäläistä romua? Käskee minut juoksupojaksi, taas perkele?)

  • -A vot. Tulipa mieleeni Grönlanti, Ostrov...saari?

 

 

 

  • sopimus.jpgOh my god! Se halusi vain perkele Ahvenanmaan! Tarjosin kaupan päälle vielä kaikki mantereenkin puoleiset perkeleen ruotsinsuomalaiset, mutta ei perkele kelvannut. No hyvä näinkin! Perkele! Nyt saa perkele Ruotsikin Venäjän naapurikseen, ihan Tukholman porteille. Ei voisi perkele paremmin käydä. 

 

 

nauru.jpg-Pistäydypä taas ensi kesänä. Voimme harkita Turun myymistä ja yhden Ilkka Kanervan, jos vain hinnasta sovitaan. Kyllähän tsaarilla rahaa piisannee?

-Sposibo, sposibo. Omiin tarpeisiin aina, kansa kyllä elää kaalillaan, niin kuin on aina elänyt. On sulla, Shuoli, kyllä kuppaset veneet ja pensselit, mutta niin kai se on tällaisen pienen maan johdossa. Minulla kun ei ole kokemusta sellaisesta. Meillä on kaikki niin suurta, make Russia great again! Bolshaya Rossiya. Do svidanya.

 

--No Do svidaniya, perkele. Selvittiin perkele vielä yksi kesä. Nyt perkele terassille yhdelle jos toisellekin. Jenniii...